HTML doboz

Napló nektek

"Az élet bennünk sikerülni akar." (Mustó Péter)

illusztrálva

2014.10.18. 22:11 Sipos Juli

főleg futásos

A hegyen nyaralás óta tényleg minden másnap futok, és pár kivétellel minden nap nyomom az öt tibeti rítust. Az utolsó három futásom bár lassú volt, de megvolt a fél óra egyfolytában futás. Jó érzés, még hagyom egy pár hétig, aztán ha megszokták a lábaim, akkor emelek rajta. Nem akarok nagyon hamar belekezdeni az intervallozásba és a gyorsításba, mert szerintem ez volt a baj nemrég, amikor napokig és több futáson keresztül fájdogált a térdem.

Igazán igazán viszont az is van, hogy le kellene adnom azt a 15 kilót, mert az sok a lábaimnak. Mintha valaki a Vilit a nyakába venné és úgy futna fél órát. Jajj.

Megkerestem megint a lifetilt weboldalt, asszem ennek az olvasgatásával kezdődött tavaly nyáron a runkeeperes sétálások időszaka. Nagyon durván ír a nőkről, és a stílusa egészen megengedhetetlenül alpári, és gyakorlatilag semmi mást nem tart jónak mint a tökéletesen izmos vékony alakot, de az edzésfajtákról, táplálkozásról, ilyesmikről jókat olvastam nála. Mondjuk, ha abban mérjük a jót, hogy a sok blogolvasás után ettem sok tésztát és fehér kenyeret, akkor jó volt :(
Mivel lehet hatni az emberekre, hogy változtatni akarjanak az életstílusukon, és ne zabáljanak egyfolytában? Hát úgy látszik rám nem hat a tiltás, de akkor mi hat? Azt biztosan tudom, hogy egyszerűen kevesebbet kellene ennem, sport mellett több fehérje és rost kell, a fehér kenyeret-cukrot-zsírosat felejteni kell, és sok zöldség és gyümölcs, ezekből is vannak jobban ajánlottak. Ha mégis kenyér, akkor teljes kiőrlésű, és magvak is kellenek. Tejtermékből zsírszegények, barátunk a joghurt. Abba a típusba tartozom, aki ha nem figyel, hízik, és valószínűleg ez így lesz mindig.

El kell CSAK határozni magam, de ez nem megy régóta.  Azt remélem, hogy ez is úgy lesz, hogy addig kutakodok utána, míg rá nem állok lassan.

 

Ó igen, és voltam agyagozni, marokedényeket csináltunk füllel, egész pofásak lettek, és nagyon élveztem a három óra lazítást, mert senki nem visított közben!

Most pihenünk, Vilkó taknyol.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egykicsitjobban.blog.hu/api/trackback/id/tr976802533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása